dinsdag 23 december 2008

Witte Kerst!

Hier in Montana mogen we nu gerust stellen dat we een witte Kerst zullen hebben! Het is alweer een tijdje aan het sneeuwen en het witte poeder begint meer en meer op te hopen. Het is moeilijk om de juiste diepte te meten gezien de harde winden van vorige week de sneeuw overal hebben opgewaaid, maar op de meeste plaatsen ligt nu toch rond de 20 en 30cm. En als dat nog niet genoeg is verwachten ze voor kerstavond en kerstnacht weer maar eens een verse lading sneeuw!

De koude is nu wel een stuk meer verdraagbaar dan vorige week. De wind is gaan liggen en er zijn veel meer wolken deze week en die zorgen ervoor dat het een beetje warmer aanvoelt, hoewel het kwik nog altijd wel gestaag onder de -10C blijft.

De kerstfeesten zijn eigenlijk gisteren al begonnen. We zijn bij mijn schoonvader mosselen en kaassoufflé gaan eten. Vanavond zijn we uitgenodigd bij de ex-stiefmoeder van Angela, voor kerstavond gaan we prime rib eten bij de schoonmoeder en op kerstdag gaan we naar Angela's zuster! Druk programma dus!

Ik wens iedereen schitterende feestdagen en alvast een gelukkig Nieuwjaar!!

Geen opmerkingen: