dinsdag 11 maart 2008

Terug van weggeweest

Zondagavond laat ben ik terug gekomen uit Belgie na een trip van ongeveer 18 uur. Het was weer leuk om de familie en vrienden te zien, om een paar Belgische biertjes te drinken, en om wat Belgische/Franse gerechten te eten (Mosselen Friet, Stoofvlees, Frituur-eten, Escargots, ..).

Intussen hebben we alweer 2 nieuwe trips gepland:
Binnen 2 weken gaan we weer naar Seattle, deze keer met ons neefje Justin. We gaan ter ere van zijn 'middle school graduation'. Hij is nog niet echt veel in grote steden geweest (1 dag in Salt Lake City en 2 dagen in Orlando, waar hij volgens we hebben verstaan eigenlijk niks van het stadsleven heeft gezien). Het zal dus zeker interessant zijn om hem mee te nemen naar het International District (een soort van China town), en naar de zoo want hij heeft nog nooit een echte olifant gezien!

In mei vliegen we naar Atlanta met onze miles van United. We logeren er bij een vriendin, dus eigenlijk een bijna kostenloze vakantie! Aan exacte plannen hebben we nog niet gedacht, maar we zouden een beetje the deep south gaan verkennen: Georgia, Alabama, Mississippi, Louisiana etc... To be continued...

1 opmerking:

Annelica zei

Ik ben best wel jaloers dat jullie zo (relatief) 'dichtbij' Seattle wonen! Vergeet Uwajimaya niet te bezoeken (maar dat kennen jullie waarschijnlijk al).