maandag 9 maart 2009

Weer een beetje winter

De afgelopen dagen zijn weer wat winters geweest. Hier beneden in de vallei was het deze ochtend weer stevig aan het vriezen (-13 met wind chill -22), en in de bergen ligt weer een verse laag sneeuw. Vrijdag zijn we naar Snowbowl geweest, maar de 15cm verse sneeuw was spijtig genoeg niet genoeg om de harde sneeuw/ijs korst eronder teniet te doen. Zaterdag ben ik naar Lolo Pass geweest en daar lag wel genoeg zachte sneeuw: een goede 35cm verse poeder! Met de snowmobile van een vriend zijn we snel de berg opgeklommen en hebben we een mooie jump gebouwd, en daarna zijn we ook nog eens wat "untracked powder" gaan rijden!

Donderdag gaan we weer naar Ogden, deze keer gaan we naar 2 specifieke huizen kijken, mogelijk met een expert, en als alles goed gaat dan maken we misschien wel een bod uit! In Utah is het trouwens ook weer winter. Volgens de weerberichten zou er tegen morgenvroeg wel eens een halve meter sneeuw kunnen liggen! Langs de ene kant wel mooi om te zien, maar langs de andere kant zou het misschien wel beter zijn als die sneeuw tegen donderdag grotendeels weg is want we zouden ook de buitenkant (lees tuin) van de huizen willen zien, en als er veel sneeuw ligt zal het moeilijk zijn om daar een goed idee van te krijgen.

1 opmerking:

Anoniem zei

HOE IK EEN LENINGSBIJSTAND KREEG @ 2% RENTEVOET

Ik wist niet zeker of ik een legale geldschieter online kon krijgen, maar toen ik mijn schuld niet langer kon onder ogen zien, lag mijn zoon in het ziekenhuis voor een operatie die een enorme hoeveelheid geld vereiste en ik had ook wat geld nodig om te herfinancieren en een goede te krijgen huis. om hulp van vrienden te zoeken en toen er geen hoop meer was, besloot ik online te gaan om een lening te vinden en ik vond LAPO MICRO FINANCE [lapofunding960@gmail.com] met een rente van 2% en paste onmiddellijk mijn gegevens toe zoals aangegeven. Binnen DRIE dagen na mijn aanvraag, verleende hij mijn geleende bedrag zonder verborgen kosten en kon ik de medische rekeningen van mijn zoon verzorgen, mijn huurfactuur verlengen en mijn schuld afbetalen. Ik zal elke leningzoeker adviseren om contact op te nemen met LAPO MOCRO FINANCE met (lapofunding960@gmail.com).