woensdag 21 november 2007

Turkey Day

Morgen is het alweer Thanksgiving, ook wel gekend als Turkey Day (of simpelweg T-day). Het is inderdaad die dag dat alle Amerikanen terug naar het ouderlijke huis keren om een reuzegrote kalkoen te eten. Wij gaan ook lekker kalkoen eten bij mijn schoonmoeder, en daarna gaan we voor een dessertje nog langs de schoonzus.

Qua weer is het vandaag iets rustiger, het heeft deze nacht wel een klein beetje bijgesneeuwd maar niet meer dan een centimetertje. Ondanks de zon zijn de temperaturen vandaag wel echt winters... we zijn niet verder dan -6C opgewarmd en deze nacht belooft voorlopig de koudste nacht van het seizoen te worden.

Vrijdag is het dan weer 'Black Friday', dat is de dag waarop de meeste winkels hun grootste kortingen van het jaar aanbieden, maar voor de beste deals moet je er wel heel vroeg bij zijn: de meeste winkels gaan al om 5u open en er is maar een beperkte hoeveelheid van de beste deals in voorraad, dus meestal staat er om 4u al een grote lijn mensen te wachten voor winkels zoals Best Buy, Staples, Wal Mart etc. En met de beloofde temperaturen van rond de -15 zal dat niet al te comfortabel zijn!!

Oh ja, ik was bijna vergeten te vermelden dat de Grizzlies de Bobcats met sprekende 41-20 cijfers hebben verslagen!! Zaterdag beginnen de play-offs!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Happy Thanksgiving! Leuk dat je het op 2 plaatsen kan vieren!

Wat zien je sneeuwfoto's er prachtig uit... Is de electriciteit ondertussen weer in orde gebracht?

Groetjes,

Kevin zei

De electriciteit is inderdaad terug... ze was uitgevallen om 10u 's morgens en was terug aan rond 15u, dus eigenlijk kon het op een slechtere tijd gebeurd zijn.

Happy Thanksgiving ook voor jullie daar in St Louis!