maandag 5 mei 2008

NOFX op bezoek in Missoula

Het was weer eens een druk weekend.. Zaterdag was er tijdens de dag het Brewfest waar we vanalle lokale biertjes hebben geproefd onder een stralende zon, en zo heb ik nog wat kunnen werken aan mijn nu toch belachelijke "famer's tan". We hebben er ook wat geholpen om Obama te promoveren door stickers uit te delen. 's Avonds zijn we dan naar een house warming party gegaan van een cliënt, en ondanks onze initiële vrees voor awkwardness viel het feestje heel goed mee. De aanwezige mensen, allemaal intellectuele business mensen en universiteitsprofessors, bleken allemaal een goed gevoel voor humor te hebben en zo was het eigenlijk een heel leuke avond.

Gisteren stond er eerst een beetje manueel werk op het programma. Tullia, 1 van onze honden, springt graag over onze omheining om de buurt te verkennen (vooral de vuilniszakken) en zo moest ik de omheining wat verhogen met ijzerdraad. Nu maar hopen dat ze niet gaat beginnen graven ofzo!!

Na dit project zijn we gaan winkelen voor mijn schoonmoeder's verjaardagsfeest... van Lowe's naar Costco naar Albertson's, en daarna rap alles klaarmaken voor het feestje zelf. Veel tijd hadden we niet op het feestje want om 20u begon het punk-rock concert van NoFX in het Wilma Theatre!

Het voorprogramma werd gebracht door American Steel (niet slecht maar ook niets speciaals), en No Use For A Name... van die band had ik al wel eens gehoord maar nog nooit echt naar geluisterd, en ze vielen heel goed mee. Niks vergeleken met de echt show hoor, want NoFX was echt entertainment en kwaliteit van de bovenste plank!! We stonden net ver genoeg om niet te moeten deelnemen aan de mosh pit (http://en.wikipedia.org/wiki/Mosh_Pit) maar we hebben toch lekker meegeschreeuwd met de lyrics :)

Geen opmerkingen: