vrijdag 24 november 2006

Black Friday

Gisteren hebben we een heel traditionele Thanksgiving doorgebracht, met een mega-kalkoen, aardappelpuree, gravy, veenbessen enz.. Natuurlijk moest er ook een gebedje gezegd worden voor we konden beginnen eten, en iedereen moest zeggen waar ze dankbaar voor waren (Ik was dankbaar voor de eland die nu in onze diepvries ligt :P).

Vandaag was het de zogenaamde Black Friday. Dit is 1 van de grote koopjesdagen van het jaar, en alle winkels openen extra vroeg met super aanbiedingen die enkel een paar uur duren. We zijn rond 4:20 in de ochten opgestaan om mee in de rij te gaan staan van Staples en Sports Authority, en we hebben een paar behoorlijk goede deals gevonden, zoals een externe harde schijf van 400 GB voor 99 dollar, en ski/snowboard handschoenen en sokken aan 60% korting.

Toen we deze ochtend in de rij stonden was het ook vrij behoorlijk aan het sneeuwen, maar uiteindelijk is er maar een paar cm gevallen. Vannacht en morgen zou het wel meer gaan sneeuwen, tot mogelijk 20cm in de vallei... en zondag wordt het nog kouder met nog meer sneeuw... intussen komt er ook een koude luchtstroom vanuit Canada binnenstromen waardoor we mogelijk rond maandagochtend in een blizzard (sneeuwstorm) kunnen eindigen. Vanaf maandag zal het dan ook echt koud worden, met nachttemperaturen rond -20C. Winter's here to stay!!

En onder dit weer zal het morgen ook leuk worden in het stadion, waar de Montana Grizzlies het in hun eerste play off wedstrijd opnemen tegen de McNeese State Cowboys uit Lake Charles, Louisiana... yep... Louisiana, waar het nooit sneeuwt ! :D

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dan dacht ik dat wij in het koude gedeelte van de USA wonen (MN) maar dit slaat alles. Ik zie het hier wel inches sneeuwen, nooit centimeters. Flauw grapje van mij.

Zo te lezen heb je een hele gode koop gedaan, $99 voor een 400 GB harddisk is een hele goede prijs.

Veel plezier in de sneeuw daar, je hoedt het niet door te sturen hoor.

Anoniem zei

Het is wel grappig dat apple.com mij gisteren mailings stuurt met koopjeslinks voor de US Stores. Hier in Europa hebben we natuurlijk geen idee waarover die Day After Thanksgiving sales gaat...
Hier in Belgenland is het guur aan het waaien en ook maar nat. Aan een blizzard kan dit weer echter niet tippen (gelukkig maar :-). Het is hier zelfs al tijden uitzonderlijk warm (17° vandaag!)

Unknown zei

In BelgiĆ« was het gisteren terrasjesweer: 19°C en de volgende week nog steeds 11 tot 14°!!!

Anoniem zei

Neen, aan de koopjes hebben we ons niet gewaagd. Te drukke bedoening!

Wat is het ginds koud, zeg! Hier nog temperaturen rond de 70F, maar daar komt snel verandering in... Brrr..

Groetjes,