vrijdag 3 november 2006

Snowbowl en Grizzlies

De temperaturen zijn inmiddels wat genormaliseerd. Het heeft deze nacht/ochtend wat ge-ijzeld doordat een warm front over de nog koude valleien van Western Montana is getrokken. De volgende dagen wordt het dus een stuk zachter met elke dag een goede kans op regen en buien :( Geef mij dan maar -10 en sneeuw, want regen heb ik genoeg gezien in Belgie!

Vanavond gaan we naar een benefiet feest voor een vroegere vriend van Angela, die een paar weken geleden een moto-ongeval heeft gehad. Hij is met zijn hoofd tegen een paal gevlogen (zonder helm) en na een paar operaties is hij nu aan het revalideren. Natuurlijk zorgt het wondervolle Amerikaanse ziektezorg systeem er voor dat hij financieel dik in de puree zal zitten als/wanneer hij terug een normaal leven zal kunnen leiden.

Over ziektezorg gesproken, ik heb vandaag toch maar getekend voor de verzekering via het werk. Ik heb een beetje rondgekeken voor een alternatieve/goedkopere ziekteverzekering, maar dat is dus zo'n beetje een "mission impossible". Oh well..

Morgen is er ook weer een thuiswedstrijd van de Grizzlies. Ze nemen het op tegen de Mustangs van Cal Poly (California Polytechnic State University) uit Sacramento. Cal Poly staat net onder de Grizzlies in de national rankings, dus dit belooft een mooie wedstrijd te worden! Alleen maar hopen dat het niet regent tijdens de wedstrijd, want er is geen dak in het stadium

Morgenavond zijn we ook nog uitgenodigd op een pre-snow party in de Snowbowl lodge.

Druk weekend voor de boeg dus... That's how I like it :)

Geen opmerkingen: