maandag 15 oktober 2007

Paws Up ATV riding & Montana Master Chefs

Zaterdag waren we uitgenodigd bij Paws Up, een guest ranch een beetje verder op Highway 200. Paws up is een vakantieplaats waar natuur en luxe hand in hand gaan. Zo heb je de keuze tussen een ranch huis met persoonlijke kok, een luxe cabin of een luxe tent (met grote flat screen tv, verwarming, king size bed enz), ook weer met luxe diners inbegrepen. De 'goedkopere' tenten kosten gemiddeld 600-700 dollar per nacht.

Niet bepaald een plaats voor een leek zoals mij dus, was het niet voor het feit dat Angela er deze zomer (en nu nog op donderdagen) heeft gewerkt. Personeel (en hun familie) krijgen allerhande voordelen en zo mochten we er deze zaterdag gratis een ATV ride [all terrain vehicle ofte vierwieler] komen doen op hun gebied, dat waarschijnlijk even groot is als een vlaamse provincie. Het was echt een schitterende ervaring, niet alleen omdat je aan het stuur van zulk een leuk machientje zit, maar ook omdat de lorken nu helemaal verkleurd zijn. Zo zie je de normaal groene dennenbossen nu gemengd met schittende gele kleuren. We zagen op de trip ook een groepje White Tail hertjes achtervolgd, zo bleek het, door een elk. Toch maar een raar zicht hoor!

De dag was met die ATV ride nog niet gedaan, want we waren ook uitgenodig op de Master Chef cook-off. Twee gerenomeerde chefs namen het tegen elkaar op voor een publiek van bekende / rijke mensen.... en onszelf :) Ook deze ervaring was reuze, vooral omdat we na de cook off ook nog met de chefs een biertje (of 2) hebben kunnen drinken. 1 van de chefs was Elia Aboumrad, die vorig jaar 1 van de finalisten was van "Top Chef", een reality-kook show op Bravo TV.

Link naar Montana Master Chefs: montanamasterchefs.com
Link naar Paws Up Resort: Pawsup.com

Geen opmerkingen: