dinsdag 3 april 2007

Sorry

Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog een post heb geplaatst, en dat heeft alles te maken met de drukke tijden hier. Ik heb definitief beslist om als zelfstandige (contractor) te werken voor een bedrijf, en de hele administratieve rompslomp neemt natuurlijk wat tijd in. Verder had ik nog een hele boel andere dingen te doen.

Vrijdagnamiddag heeft neefje Justin zijn enkel gebroken met zijn skateboard en hebben we de hele avond in het ziekenhuis doorgebracht. Hij moest geopereerd worden omdat ze een paar 'bouten' in zijn zijn botten moesten steken. Het was een tegenvaller ook omdat de Angela's zus eindelijk een ziekte verzekering krijgt via werk - maar die begint pas binnen 2 weken, dus de hele operatie zal 100% door haar moeten betaald worden!

Zaterdag was een werk dag, omdat ik een database design moest analyseren en verfijnen.

Zondag zijn we dan naar Snowbowl gegaan, het lokale skigebied, omdat het hun sluitingsdag was. Iedereen was verkleed, er was gratis barbeque en er was ook een 'pond skimming contest'. Skiers en snowboarders moesten dus proberen een vijver (geen ijs maar water) over te geraken dankzij hun snelheid. Voor sommigen lukte het, maar andere vielen recht in het ijskoude water! Gelukkig was er een hot tub en alcoholische dranken om terug op te warmen :D Hier volgen nog 2 "modellen foto's" van die dag :P Op de achtergrond zie je trouwens de Missoula vallei.



1 opmerking:

Anoniem zei

Wat vervelend zeg! Die enkel is dus waarschijnlijk lelijk gebroken. 100% zelf betalen zal niet echt goedkoop zijn.. phoe..

Gr Petra