dinsdag 13 februari 2007

Weekend in Bozeman

We hadden gehoopt dit weekend in Fairmont Hot Springs te kunnen verblijven en dan een dag in Discovery Ski Resort te gaan snowboarden, en een dag naar de kite snowboarders te gaan zien op Georgetown Lake, maar spijtig genoeg is er geen plaats in het hotel van de Hot Springs, en er is ook geen plaats in de omgeving van Anaconda/Georgetown Lake. (Anaconda ligt op een uurtje rijden van Missoula).

Uiteindelijk hebben we dan een hotel gevonden in Bozeman: De America's Best Value Inn. Op het internet hebben we verschillende positieve reviews gevonden, en de prijs is meer dan positief: 49 dollar per kamer per nacht! Het hotel heeft ook een zwembad, hot tub en sauna. Meer moet dat niet zijn, toch?

We vertrekken dus vrijdagmiddag (Bozeman is een uur of 3-4 rijden van hier). Zaterdag gaan we dan snowboarden in Bridger Bowl en zondag gaan we naar Big Sky (het grootste skigebied van Montana, en 1 van de grootste [of misschien het grootste?] van de USA). En gezien het maandag president's day is kunnen we rustig maandagochtend terug naar Missoula rijden (ik moet wel werken op maandag, maar dat is allemaal flexibel hier :))

Geen opmerkingen: