vrijdag 12 januari 2007

Belgie

Zondag zijn we vertrokken naar Belgie met standby tickets van Delta. We hadden gewacht met deze reis tot na de feestdagen om zo in een rustigere periode te vliegen, maar raar genoeg was dat niet het geval. In Missoula hebben we pas de 3e vlucht kunnen nemen naar Salt Lake City, met resultaat dat we onze connectie naar Atlanta hebben gemist. We hebben onze tickets dan veranderd naar New York JFK, maar er bleek uiteindelijk een plaatsje te laat te zijn op die vlucht. Uiteindelijk zijn we dan toch nog Zondagavond in New York geraakt (of beter gezegd New Jersey) met een vlucht naar Newark. Daar hebben we dan een hotel genomen.

Maandag was onze vlucht van New York naar Brussel pas om 19.20, dus hadden we nog wat tijd om een snel bezoekje aan Manhattan te brengen. We zijn via Penn Station naar Times Square gegaan, en dan met de metro naar Ground Zero.

De luchthaven van JFK was een absolute hel. Een lange lange rij mensen die tot ver buiten de terminal strekte, onbeleefde werknemers en op de koop toe ook nog een 3.5u durende vertraging wegens defect aan een motor van het vliegtuig. Dat kon ons eigenlijk niet veel schelen, want we zaten toch in Business waar ze ons al een diner aan het serveren waren terwijl we aan het wachten waren om te vertrekken (iedereen zat dus al op het vliegtuig toen men het defect heeft ontdekt - of mogelijk was de gate niet ingelicht van de vertraging).

Zo zijn we dinsdagochten dan uiteindelijk aangekomen in Belgie... Een verdere update komt hopelijk in één van de volgende dagen

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Ondanks de pech, hopelijk toch een aangenaam verblijf in Belgie!

Groetjes,

Jurgen zei

Welkom in België!

Wij zijn dinsdagavond in België terug toegekomen. En dat was ook met al de nodige vertragingen.
Londen was gewoonweg verschrikkelijk. Mijden als de pest!
Amuseer jullie nog in België!
Misschien tot één van dees.

Anoniem zei

Jullie maken op die manier wel een hele wereldreis.

Veel plezier in Belgie.

Elsie zei

Welkom in België! Doe je tijdens je verblijf hier maar eens tegoed aan echte Belgische frietjes, LEKKERE chocolade en meer van dat alles!