vrijdag 1 december 2006

Hittegolf

Het leek gisterennamiddag bijna een hittegolf na de koude temperaturen van de voorbije dagen.. de temperatuur is gestegen tot -1 en er is weer een paar cm sneeuw bijgevallen. Op dit moment is het -6, wat best meevalt. Ik ben vandaag zelfs met de fiets naar het werk gereden.. niet alleen omdat het warmer is, maar ook omdat Angela een wagen nodig heeft vandaag en we een paar dagen geleden de sleutel van onze 2e wagen hebben gebroken in het sleutelgat. Dat gebeurt wel eens meer in deze streken wanneer het koud is. Straks wordt dat wel weer hersteld.

Over koud weer gesproken, we hebben sinds vorige week ook onze spijkerbanden weer op de auto gezet, en dat maakt rijden over besneeuwde wegen toch een stuk gemakkelijker!

Deze namiddag gaan we waarschijnlijk ook sleeen, gewapend met warme chocolade en een scheutje rum. Plezier verzekerd! Morgen is er weer een Grizzlies wedstrijd.. de temperatuur zou rond de -6C moeten schommelen, maar de zon zou ook wat moeten schijnen, dus hopelijk bevriezen we niet te veel! Zondag gaan we weer snowboarden op Lookout Pass, waar ze nog altijd veruit de beste sneeuwcondities hebben van Montana en waarschijnlijk de hele Verenigde Staten.

Geen opmerkingen: