donderdag 28 december 2006

Radio

Het jaar is weer bijna om en dus is het weer tijd voor de Donna Top 2000! Wel leuk dat we hier vanuit de States gewoon me kunnen luisteren naar de Belgische Radio. Eerlijk gezegd luister ik bijster weinig naar die radio kanalen wegens saaie muziek, maar Donna's Top 2000 is daar toch een uitzondering op, misschien omdat het de keuze van de luisteraars is ipv de DJ (-machine?).

Persoonlijk vind ik de radio kanalen hier in de States veel aangenamer om naar te luisteren, er is veel meer keuze en minder repetitieve popmuziek. Er zouden in Belgie meer gespecialiseerde kanalen moeten zijn. Studio Brussel bijvoorbeeld, speelt op 1 moment alternatieve rock, en dan een uur later opeens techno.. Make up your Mind!! Donna speelt dan dezelfde 3 hits opnieuw en opnieuw en opnieuw... Boooring!!

2 opmerkingen:

Elsie zei

LLLOOOLLL sorry voor de schrijffout in Montana! Het is al opgelost. Moest jij het niet hebben gezien, 'k zou het zelf niet geweten hebben. Tof te weten dat toch nog langskomt!!

kastelke zei

33 keer Clouseau in die Donna top. En slechts 25 keer U2... En Groki in de top 3... Leuke liedjes zaten er zeker in, maar mijn persoonlijke voorkeur ligt toch wel wat anders.

Kevin, de beste wensen voor een schitterend 2007!