woensdag 4 oktober 2006

The Rolling Stones are in town

Vanavond treden de Rolling Stones op in het stadion van de University of Montana. Dat ligt op zo'n 100m van ons huis. We gaan nochtans niet naar het concert, we hadden tickets maar het leek ons een betere deal om ze te verkopen voor een mooie winst dan om 100 dollar per persoon te betalen om een paar 'oude rakkers' te zien. We zullen ze trouwens toch zowieso min of meer zien, want dat stadion ligt net naast een berg, dus gaan we daar gewoon op :).

Dat Rolling Stones gedoe is hier trouwens het evenement van het jaar. Missoula is de kleinste stad met het kleinste stadium waar de Rolling Stones in optreden (er zullen zo'n 20 000 toeschouwers zijn - mensen op die berg niet meegeteld). Meer dan 50 vrachtwagens zijn een paar dagen geleden aangekomen met materiaal om het podium te bouwen, en ze hebben daar dag en nacht aan gewerkt.


Gisteren was trouwens een speciale dag voor mij. Het was namelijk de 100e dag dat ik naar mijn werk heb gefietst (sinds maart). Ze hebben hier een mooi initiatief, Missoula in Motion, dat mensen aanspoort om alternatief vervoer naar hun werk te gebruiken. Ze loten elke maand een paar mensen uit, die dan een cadeau-bon krijgen voor een bepaalde winkel ofzo, en als je 50 dagen in een jaar alternatief vervoer hebt gebruikt krijg je een ijsje enz. http://www.waytogoclub/ is hun URL.

Nog een leuk filmpje: Bush's State of the Union (edited)

1 opmerking:

Anoniem zei

je hebt je ijsje dubbel en dik verdiend!